Projekat “Solidarnost pre svega” – gratis promocija za male preduzetnike

08/05/2020
Kupuj-kod-komsije-Portal-Moj-Novi-Sad-e1588933588461.jpg

Poštovani preduzetnici i mali privrednici, zanatlije, slobodni umetnici i kreativci… Svi vi koji živite i radite u Novom Sadu i okolini, stvarate, proizvodite ili pružate usluge… Pozivamo vas da pošaljete informacije o vašem biznisu, brendu, vašem radu i talentu i obezbedite sebi GRATIS promociju putem našeg portala!

Internet portal Mojnovisad.com, uz podršku Fondacije Ana i Vlade Divac, poziva vas da se priključite projektu “KUPUJ KOD KOMŠIJE” koji za cilj ima podršku lokalnom biznisu i promociji koncepta “kupuj od svog komšije, lokalnog proizvođača”.

Ne propustite jedinstvenu priliku da doprete do preko 500 hiljada posetilaca sajta www.mojnovisad.com , koji svakog meseca otvore preko dva miliona stranica!

Od svih pristiglih priča, biće odabrano 30 koje će biti “upakovane”, objavljene i promovisane na našem sajtu www.mojnovisad.com i putem društvenih mreža.

Uvereni smo da ćete imati koristi od ove podrške, te povećati prepoznatljivosti svog biznisa/brenda, kao i samu prodaju, i time dobiti vetar u leđa za vaše buduće poslovne i kreativne poduhvate.

Veliki će se već nekako snaći, ali na malima je da pokažu solidarnost i podrže jedni druge, jer samo tako možemo opstati u ovim vremenima.

Kupujući lokalno pomažemo naše komšije, prijatelje, jačamo naš kraj, jačamo naš grad, naš Novi Sad.

Pošaljite nam svoju priču i kontakte na mejl adresu

redakcija@mojnovisad.com , najkasnije do četvrtka, 14. maja 2020. godine.

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT