Prijavljivanje za žig STVARANO U SRBIJI od 16. juna

16/06/2020
cuvarkuca-01.jpg

Privredna komora Srbije poziva sve kompanije da od utorka 16. juna prijave svoje proizvode za žig “Čuvarkuća“ u okviru projekta „Stvarano u Srbiji“ pokrenutom da pruži podršku domaćim proizvodima i proizvođačima i doprinese jačanju svesti potrošača o značaju kupovine proizvoda stvaranih u Srbiji.

Zainteresovane kompanije koje u svom asortimanu imaju kvalitetne proizvode napravljene u našoj zemlji od domaćih sirovina, domaćim radom i znanjem, kakvi mogu da ponesu oznaku „Čuvarkuća“, a bez ograničenja kada je u pitanju veličina kompanije, njena tržišna pozicija ili vrsta proizvoda, prijavljuju se popunjavanjem Zahteva koji je objavljen na sajtu http://www.stvaranousrbiji.rs.

Potrošačima oznaka „Čuvarkuća“ predstavlja potvrdu domaćeg porekla i kvaliteta proizvoda, i siguran pokazatelj da se njihovom kupovinom osim same vrednosti artikla i direktno ulaže u dalji razvoj i budućnost Srbije.

Detaljne informacije o pravima na upotrebu znaka, procedurama izdavanja žiga „Čuvarkuća”, potrebne obrasce za podnošenje zahteva i druge informacije možete pronaći ovde
Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 0800 808 909 ili putem i-mejla cuvarkuca@pks.rs.

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT