Unija poslodavaca Vojvodine učestvuje u projektu o ženskom preduzetništvu

28/01/2022
Slika-za-sajt-1200x710.jpg

U prostorijama Unije poslodavaca Vojvodine održana je fokus grupa naše Sekcije za razvoj ženskog biznis liderstva, u okviru projekta „Analiza o trenutnom stanju u privrednim subjektima-društvima u AP Vojvodini u kojima su žene vlasnice ili suvlasnice u iznosu većem od 51%“. Analizu sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam. Tehničku podršku pruža Unija poslodavaca Vojvodine. Smatramo da je ovo istraživanje od velike važnosti, jer se reazlizuje u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam,  pri čemu će dobijeni nalazi biti korišćeni za dokumentovanje stanja ženskog preduzetništva na teritoriji AP Vojvodine i kreirenje novih programa podrške za 2022. i naredne godine. U tu svrhu kreiran je i UPITNIK koji se nalazi na LINKU

Okupljene preduzetnice i vlasnice privrednih subjekata dale su svoje mišljenje o problemima sa kojima se susreću u poslovanju, kao i predloge – šta je potrebno učiniti kako bi njihovo poslovanje bilo lakše, jednostavnije i dalo što bolje rezultate.

Ovo je bila prva u nizu fokus grupa po gradovima u AP Vojvodini. Ostale fokus grupe biće održane u Rumi, Zrenjaninu, Kikindi i Subotici.

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT