“LET’S GET GREEN” EU projekat UPV – rezultati

09/12/2022
logo-1200x675.jpg
Unija poslodavaca Vojvodine sa partnerima iz drugih evropskih zemalja tokom prethodne dve godine radi na projektu “Let’s get green! Social partners’ joint action to enhance worker involvement in company-level implementation of the European Green Deal” (“Zelenimo se! Zajednička akcija socijalnih partnera za povećanje učešća radnika u implementaciji Evropskog zelenog dogovora na nivou kompanije”)
Glavni cilj projekta je razvoj učešća zaposlenih u preduzećima koja predstavljaju metalski sektor širom EU i zemalja kandidata, postignuto kroz podizanje svesti i poboljšane kapacitete predstavnika radnika da ostvare svoja prava na informacije, konsultacije i učešće u kontekstu implementacije Evropskog zelenog dogovora na nivou kompanije.
Ovim putem predstavljamo vam vodič koji je jedan od rezultata projekta – https://lets-get-green.eu/…/lets_get_green_publikacja…
Vodič ima za cilj da pomogne kompanijama u implementaciji Evropskog zelenog dogovora koji je usvojila Evropskaunija na način koji uzima u obzir prava i zaštitu interesa radnika, to jest da sprovede pravednu tranziciju ka klimatskineutralnoj ekonomiji.
Više o projektu na – https://lets-get-green.eu/en/main

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT