ODRŽANA „DiGiTRANS“ KONFERENCIJA

09/11/2023
NBP06935-resized-1200x800.jpg

Prva DiGiTrans konferencija u organizaciji Unije poslodavaca Vojvodine, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, održana je 2. novembra u prostorijama Edukativnog centra u Novom Sadu. Kroz Konferenciju, kojoj je prisustvovalo preko 100 učesnika, pružena je podrška preduzetnicima, zanatlijama, malim i srednjim preduzećima u sticanju neophodnih znanja za uspešno sprovođenje digitalne transformacije u svojim firmama.

Kroz ovaj početak procesa digitalne transformacije privrede ispunio se osnovni cilj Konferencije – da preduzetnici budu spremni za izazove današnjeg vremena i brzih promena, te da uz podršku Unije poslodavaca Vojvodine u ovoj oblasti budu konkurentni sa svetskim kompanijama koje postaju sve prisutnije na našem tržištu.

Neke od tema bile su: kako postati efikasniji i efektivniji u poslovanju, zašto je važno kreiranje i modelovanje poslovnih procesa, digitalni alati koji pojednostavljuju proces knjigovodstva, kako digitalni marketing može postati alat za brži i lakši razvoj malih preduzeća, kako doći do konsultanata i novčanih sredstava za finansiranje poslovne i digitalne transformacije, kako pronaći softverske alate koji će omogućiti da poslovanje postane brže, efikasnije i sigurnije, kako da iskoristite IT za poboljšanje performansi vašeg preduzeća, istovremeno se osiguravajući da vaša IT infrastruktura bude sigurna od potencijalnih pretnji, kako se plaća na on-line platformama i kako da komapnije digitalizuju svoj prvi kontakt sa poslovnim partnerom…

Unija poslodavaca Vojvodine ovim je započela svoj novi projekat koji obuhvata seriju edukativnih sesija, kako bi preduzetnici bili spremni na izazove današnjeg vremena i brzih promena. Ovo je samo početak aktivnosti na podršci svim zainteresovanim kompanijama koje žele da obezbede svoje mesto u svetu uspešnih.

Podršku privrednicima u procesu digitalne transformacije nastavićemo putem sajta www.digitrans.pro , kroz naredne radionice i direktan rad sa kompanijama.

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT