UPV KLUB


UPV Klub, jedinstveni klub poslodavačke solidarnosti

Preko UPV Kluba poslodavci članovi UPV mogu nabavljati proizvode i koristiti usluge drugih članova UPV sa popustima, ali i ponuditi svoje proizvode i usluge sa popustima drugim članovima.

‘’Vox Populi’’ D.O.O. se bavi konsaltingom za poljoprivredu i energetiku – besplatna analiza za članove UPVOd 2014. godine ‘’Vox Populi’’ radi kao harmoničan tim profesionalaca koji poseduje mladost i iskustvo, vlada različitim veštinama i koristi sinergijske efekte u svom radu.
Kompanija ima iskustvo u radu na velikom broju projekata na različitim konkursima u zemlji i inostranstvu kao što su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijati, Prosperitati i drugi međunarodni projekti.

‘’Vox Populi’’ posebno ističe inovativno postrojenje firme Glock Ekoenergie za gasifikaciju drveta – visoko profitabilno rešenje za moderno snabdevanje toplotom i proizvodnju električne energije.

Ovo postrojenje omogućava iskorišćavanje drvenog otpada i mogućnost ostvarenja dodatnog prihoda.

Više informacija možete videti u prezentaciji koja Vam može biti poslata na uvid.
Za sve članove Unije poslodavaca Vojvodine ‘’Vox Populi’’ besplatno izlazi na teren i radi analizu.

Kontakt:

Vjekoslav Jakić
Mob: +381 (0) 61 26 29 302
Skype: vjekoslav.jakic1
Vox Populi d.o.o.
Prešernova 38
24000 Subotica
facebook: voxagri


VDV MEDIA – Agencija za konsalting i menadžment u medijima – 20% popusta na uslugeVDV MEDIA je osnovana 2018. u Magliću. Misija VDV MEDIA je pružanje podrške u razvoju i inovaciji pristupa u medijima i komunikacijama kroz konsultantske usluge, mentorstvo i edukacije. U našem fokusu je unapređenje medija i informisanja, uz poseban naglasak na manjinske medije, kao i na unapređenje u oblasti komunikacija i pozicioniranja u javnosti posredstvom medija.
Za sve članove UPV ’’VDV MEDIA’’ daje 20% popusta na sledeće usluge:
• Konsultanstke usluge za medije, institucije, organizacije, ustanove i sl. iz oblasti strateškog upravljanja medijima i inovativnih komunikacionih strategija
• Copywriting, izrada sajtova i ostale usluge
• Saradnja sa onlajn medijem Storyteller na slovačkom i srpskom jeziku
• Kursevi, radionice i konsultacije iz oblasti novinarstva, medija i povećanja vidljivosti rada/aktivnosti organizacija/kompanija u medijima i javnosti
• Online kursevi (u pripremi)

Više informacija o našim uslugama možete naći na sajtu VDV MEDIA i onlajn mediju Storyteller.

Kontakt:

 VDV MEDIA
Vladimira Dorčova Valtnerova preduzetnik
Agencija za konsalting i menadžment u medijima Maglić
M. Tita 19a, Maglić
Mob. +38164 33 33 272
Email: info@vdvmediaconsulting.com
info@storyteller.rsSLATKI MARKETING – logo firme kao kolačić’’Modlica’’ je mlada kompanija koja se bavi izradom modli za kolače putem 3D štampača. Modle za kolače i sekači za fondan su nešto što za svoje kupce konstantno osmišljavaju i štampaju, ali tu su i razni šabloni, teksture, utiskivači, pečati i neki potpuno drugačiji kalupi za kolače.

Uvek inovativna, ’’Modlica’’ nudi potpuno novu mogućnost da Vaš reklamni materijal bude originalan i ukusan! Zahvaljujući 3d štampi, sada možete dobiti modlu za kolače sa logom Vaše kompanije, uz pomoć koje ćete lako izraditi reklamne keksiće neograničen broj puta.

Ova akcija zove se SLATKI MARKETING, a primere možete videti na https://www.modlica.com/slatki-marketing/

Za članove UPV ’’Modlica’’ daje 20% popusta za ’’slatki marketing’’ (puna cena je 2.200 din).

Bilo koji povod da je u pitanju, keksi će atraktivno i primamljivo predstaviti Vašu firmu te obezbediti da Vaš brend bude prepoznatljiv i sigurno zapamćen.

KONTAKT:

Marina Carević 0604252410
Petar Carević 0607498890
3dstampa@modlica.com
modlica.com


Profil na Portalu ugostiteljstvo.com – popust od 20% na godišnju cenu za članove UPVWeb portal www.ugostiteljstvo.com je jedini specijalizovani web potal za ugostiteljstvo. Osnovna ideja je objedinjavanje ugostiteljske oblasti, kako bi svi korisnici mogli  na jednom mestu brzo i lako da dođu do potrebnih informacija i da se bolje predstave širokoj ugostiteljskoj javnosti.
Ugostiteljstvo.com pruža detaljne informacije kako za korisnike ugostiteljskih usluga tako i za ugostitelje, distributere i proizvodjače u raznim segmentima portala kao sto su: trendovi, saveti, propisi, kalendar manifestacija, zanimljivosti.
Do sada je uspostavljena saradnju sa preko 70 distributera i prozvodjača iz Srbije i Regiona. Objavljeno je mnogo tekstova o raznim temama iz ove oblasti, razni saveti i informacije, koji ugostiteljima i hotelijerima pomažu u njihovom poslovanju.

Članovi Unije poslodavaca Vojvodine imaju popust od 20% na cenu izabranog paketa. Cene i sadržaj paketa možete pogledati OVDE

Korisnici dobijaju čitav profil u rubrikama koje su adekvatne za njihove proizvode ili usluge. Svakom korisniku postavlja se profil (ili više profila) u kojima se nalaze: tekst o firmi, kontakt telefon, mail, fotografije proizvoda, link ka sajtu i društvenim mrežama kao i snimak sa YouTube. Korisnici usluga Portala imaju mogućnost i da potpuno besplatno bude objavljen tekst o njihovim proizvodima ili uslugama. Web portal poseduje i sopstveni webshop putem kojeg korisnici usluga Portala mogu prodavati svoje proizvode i usluge.

Portal Ugostiteljstvo.com je odlično pozicioniran i nalazi se na prvoj stranici google pretrage termina ugostiteljstvo. Na Portalu postoji preko 200 raznih edukativnih, savetodavnih, stručnih tekstova vazano za oblast ugostiteljstva. Posetilac na Portalu provede više od 7 minuta, što je u proseku 12 pregledanih strana po poseti. Jedinstveni domen koji Portal poseduje, otvorio je vrata i za regionalnu saradnju u ugostiteljskoj oblasti na nivou proizvodjača i distributera, tako da je zabeležen i veliki broj poseta iz regiona. U skladu sa tim, plan je da Portal bude mesto koje će objediniti ugostiteljsku ponudu celog regiona, u svim segmentima.

Pored firmi iz Srbije, poslovni partneri Portala su i renomirane firme iz Slovenije, Crne Gore, Bosne i Heregovine. Ugostiteljstvo.com je i medijski partner svih HORECA sajmova u regionu (Beograd, Ljubljana, Zagreb, Split i Sarajevo). Saradnjom sa sajmovima Portal pokušava da obezbedi popuste za svoje korisnike na navedenim priredbama.

Kontakt:

Dejan Đurđić
064/141-88-84
dejan@ugostiteljstvo.com
www.ugostiteljstvo.com 


Info Tim Logistika- 15% popusta na usluge poljoprivredno-prehrambene berzeKompanija INFO TIM LOGISTIKA je osnovana u januaru 2009. godine. Sarađujući sa više od 10.000 klijenata, postali smo lider u segmentu tržišnih informacija poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.
Naš tim je sastavni deo komercijale svakog našeg partnera. Mi smo kompanija koja pomaže razvoj svih tržišnih subjekata, neovisno o veličini i obliku organizovanja. Uz pravovremene informacije, bićete sigurni i još uspešniji!

– Bavimo se prijemom, protokom i plasmanom informacija o ponudi i tražnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i kretanja cena na tržištu
– Dostupnost informacija 24h
– Pouzdani smo, jer dajemo tačne i pravovremene informacije klijentima
– Jedina smo berza informacija koja poseduje sertifikat “Excellent SME” izdat od Privredne komore Srbije o pouzdanosti poslovanja, koji označava kompaniju kojoj se veruje
– Pratimo i dostavljamo vam izveštaje o poslovanju tržišnih subjekata, kao i o njihovim bonitetnim sposobnostima informacije o dostupnim/povoljnijim sirovinama, cenama .Klijenti mogu uspešno da planiraju svoje poslovanje, praćenjem domaćih i stranih berzi. Plasiramo informaciju o prodaji proizvoda. Omogućavamo klijentima uvid u stanje i kretanje cena na tržištu.

Vrednosti koje negujemo:

 • Lojalni smo.
 • Radimo sa proverenim i tačnim činjenicama.
 • Brižljivo čuvamo privatnost i poverljivost podataka naših klijenata.
 • Naši klijenti su naši partneri.

Kontakt:
Info Tim Logistika doo
Adresa: Ćirpanova 6/1/18, 21000 Novi Sad
MB: 20813415
PIB: 107488692
Tel: 021/6618-341
E-mail info@info-team.rs
Sajt: www.info-team.rs


TO-NET Novi Sad – popusti na softver, hardver i uslugeKompanija TO-NET iz Novog Sada već 14 godina uspešno razvija i implementira savremena informatička i komunikaciona rešenja i sisteme za unapređenje poslovanja kompanija. O tome svedoči veći broj renomiranih klijenata i partnera iz različitih oblasti poslovanja.

TO-NET svoju viziju i misiju zasniva na posvećenom, inteligentnom i inovativnom rešavanju izazova u poslovanju kompanija različitih delatnosti. Zbog toga, TO-NET uvek želi nove izazove za dalji sopstveni razvoj kroz razvoj, širenje i unapređenje svog asortimana postojećih IKT rešenja, a sve u skladu sa potrebama klijenata.

Kao član „UPV klub“-a, TO-NET snažno podržava program solidarnosti poslodavaca i članovima kluba nudi popust za implementaciju rešenja:

ERViKO – sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa (10% popusta na softver i hardver)

Kontakt:
Milan Vuković
Sentandrejski put 44, Novi Sad
Tel: 021 497 41 44
Mob: 064/82 72 759
E-Mail: milan.vukovic@to-net.rs
www.to-net.rs
KOMPANIJA FIDMAX – specijalizovana u sferi inovativnog marketinga:1. www.fidmax.com  –  Inovativni lojaliti program – Za sve članove Unije dva meseca gratis korišćenje sistema.

•    Povećanje prodaje i privlačenje novih klijenata;
•    Veća lojalnost sadašnjih klijenata;
•    Smanjenje ukupnih troškova marketinga uz povećanje efektivnosti;
•    Implementacija sistema i tehnička podrška su apsolutno besplatni;
•    Nije potrebno dodatno obučavanje personala;
•    Sistem je moguće koristiti prilikom prodaje pravnim licima

Sistem Fidmax radi na osnovu fiskalnih računa na kojima se nalaze idefikacioni kodovi koji sadrže sve neophodne informacije o kupcima i kupovinama. Partneri plaćaju samo 1% od sume koja prođe kroz Fidmax sistem.

Pogledajte na Youtube

 

2. Sve vrste brendiranja firmi –  Za sve članove Unije popust 10%

•    Brendiranje celog indetiteta firme;
•    Bredndiranje proizvoda;
•    Vizitke, flajeri, katalozi, izlozi, sajmovi, vozila i ostalo.

Za sva pitanja i zahteve vam stojimo na raspolaganju!

Kontakt:

Vjekoslav Jakić
061 26 29 302
vjekoslav.jakic@fidmax.com


Inox Dizajn Ograde – Izrada opreme i enterijera od prohroma“Inox Dizajn” je privatna firma specijalizovana za rad sa nerđajućim čelikom u oblasti enterijera i eksterijera. Postojimo od 1990 god. Iza nas je više od 20 godina rada, iskustva i mnogo zadovoljnih kupaca.
U proizvodnji koristimo nerđajući čelik od dobavljača iz Evrope i za sve ugrađene materijale posedujemo odgovarajuće ateste. Visok kvalitet izrade i garancija na sve naše proizvode, odgovaraju zahtevu savremenog kupca.
“Inox Dizajn” je porodična firma i kao takvi i danas nastupamo na tržištu. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve.

Za članove UPV kluba nudimo popust od 10% na naš asortiman.

“Ne morate biti bolji od drugih, budite samo najbolji što možete”. Duško Radović

Kontakt:
Zorica Rupnjak, vlasnica i direktorica
Bački Maglić 21473, Marka Oreškovića 10
Tel 021/785-203
064/143-59-29
E-mail: inoxdizajn@gmail.com
www.inoxdizajn.com


„Destilerija Petrović“ – Ruma

10% POPUSTA ZA LOGO FIRME NA POKLON PAKETIMA VRHUNSKE RAKIJEUkoliko želite da promovišete svoje preduzeće i svojim poslovnim saradnicima i klijentima poklonite vredan poklon, predlažemo vam mogućnost pakovanja našeg brenda, rakije “A’storia”, u originalnu ambalažu sa logom vašeg preduzeća. Logo je postavljen na prednjoj etiketi na boci i na prednjoj strani kutije (urađen u “zlatotisku”).

U prilogu mejla vam dostavljamo izgled pomenutog.

Cena ovako upakovane rakije je 1500,00 dinara po boci (za članove UPV cena je 1350,00 dinara). Minimalna količina SAMO ZA PRVU PORUDŽBINU je 12 boca (pakovanja su po 6 u zbirnoj kutiji). Kasnije, po potrebi, možete poručiti i manji broj boca.

Zbog bezbednosti u transportu, svu naručenu količinu vam dostavljamo lično i potpuno besplatno.

Posebno napominjemo da se “Destilerija Petrović” bavi proizvodnjom vrhunskih rakija od vilijamovke i dunje, koje su višestruko nagrađivane. Rakije se proizvode u ograničenim serijama i svaka boca je obeležena serijskim brojem i godinom proizvodnje.

Sve informacije o našoj destileriji i rakijama možete pronaći na internet stranici:   www.rakija-astoria.com

Kontakt:
Aleksandar Petrović

ZR “Destilerija Petrović”

22400 Ruma, Svetozara Markovića 20

Tel: +381 22 477 111

Mob: +381 63 521 566

mail: a_storia@yahoo.com
www.rakija-astoria.com


Centar Novih Tehnologija DOODOO Centar Novih Tehnologija je zvanični zastupnik Avast antivirusa za teritoriju Srbije https://www.cnt.rs/avast.php. Takođe se bavimo prodajom računarske i prateće opreme i fiskalnih uređaja proizvođača INT RASTER, servisom i održavanjem računara, projektovanjem i implementacijom računarskih sistema kao i izradom web sajtova. Kod nas, takođe, možete registrovati domen za vaš sajt kao i kupiti hosting pakete http://www.cnt.rs/hosting.php.
Na sve proizvode iz palete Avast antivirusa odobravamo 5% popusta za sve članove Unije Poslodavaca Vojvodine, za registraciju domena i hosting popust je 10%, a za izradu web sajtova odobravamo popust od 20% (cena izrade web sajta varira u zavisnosti od zahteva klijenta i same kompleksnosti izrade). Pozovite nas ako vam treba redovno održavanje računara (radne stanice, serveri) ili administracija mrežnih sistema na mesečnom nivou.

Kontakt:
Vladimir Lalošević
JNA 126, 22400 Ruma
Telefon: 022/490157, 063/457-893
mail: office@cnt.rs
www.cnt.rs


ROAD Human Resources & CommunicationsROAD HR bavi se organizacionom razvojem kompanija i pojedinaca kroz trening i coaching. Od početka rada do danas realizovano je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz ROAD treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno prilagođeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika. Pri njihovom kreiranju uvažavaje se svi izazovi sa kojima se suočavaju kompanije tako da je rad maksimalno prilagođen zahtevima klijenta.

Koriste se savremene metode organizacionog i ličnog razvoja koje uključuju visok stepen angažovanja učesnika treninga, što omogućava najbolje rezultate. Ponosni smo na visok stepen profesionalnosti i istrajnosti u zajedničkom postizanju definisanih ciljeva sa klijenitma. Zbog svega navedenog, verujemo da je jedan od mogućih načina da zadovoljite potrebe za vašim organizacionim razvojem i rastom- saradnja sa ROAD HR.

Treninzi su…

 • Posebno kreirani u skladu sa potrebama i nivoom znanja Vaših zaposlenih,
 • Usklađeni sa Vašom oblasti poslovanja i njenim specifičnostima. Ovo postižemo profesionalnošću i posvećenošću svakom klijentu. Treningu prethodi: analiza potreba, upoznavanje sa kompanijom i učesnicima i nalaženje najboljeg rešenja kroz razgovore i upitnike.
 • Rešavaju na najefikasniji način specifične situacije sa kojima se Vaši zaposleni susreću tokom rada.
 • Inovativni i u skladu sa svetskim trendovima iz ove oblasti sa ciljem da podstaknu korporativne i lične promene kod učesnika, koje će dovesti do veće efikasnosti i boljih rezultata.
 • Fokusirani na rad u manjim grupama koje omogućavaju posvećenost svakom učesniku, maksimalnu motivaciju, efikasnost i uspešnost.
 • Bazirani na korišćenju najsavremenijih metoda učenja koje stalno usavršavamo (NLP, Coaching alati, terapijske tehnike, i mnoge druge…).
 • Naši treninzi su iskustveno provereni uz visok stepen angažovanja učesnika.

Popusti za članove UPV:
5% na jednodnevne i dvodnevne in-house treninge
10% na višednevne (pet i više dana) in-house treninge
10% na business coaching sesije
5% za grupne procene kandidata i zaposlenih

Kontakt:
ROAD HR d.o.o. Novi Sad
t. 021/654-6268
m. 060/394-3286
e. office@road.rs
w. www.road.rs

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT