UPV KLUB


UPV Klub, jedinstveni klub poslodavačke solidarnosti

Preko UPV Kluba poslodavci članovi UPV mogu nabavljati proizvode i koristiti usluge drugih članova UPV sa popustima, ali i ponuditi svoje proizvode i usluge sa popustima drugim članovima.


Popust za korišćenje poslovno-knjigovodstvenog programa MinimaxNaš član – kompanija Seyfor koja razvija poslovne softvere članovima Unije poslodavaca Vojvodine odobrava veliki praznični popust za korišćenje njihovog poslovno-knjigovodstvenog programa Minimax, namenjenog poslovanju malih i srednjih preduzeća.

Minimax program vam omogućava:

 • brzo izdavanje i evidentiranje izdatih i primljenih računa (štampanih, fiskalizovanih, onih koje šaljemo i primamo putem SEF-a)
 • jednostavan unos svih poslovnih promena
 • lako obračunavanje PDV, zarade, DLP, godišnjih i međugodišnjih izveštaja
 • uvoz kalkulacija
 • ažurno praćenje i implementiranje zakonskih izmena
 • praćenje poslovanja kroz pristup sa bilo kog mesta, 24/7 i to bez komplikovanih instaliranja ili početnih  ulaganja

Ukoliko do kraja decembra postanete pretplatnici, ostvarićete popust od 50% za korišćenje programa u periodu od narednih šest meseci – i to na sve pakete. Iskoristite ovu priliku za dobar poslovni start  u 2024!

Akcija je specijalno kreirana samo za članove Unije poslodavaca Vojvodine i ukoliko želite da iskoristite akciju, potrebno je da pozovete 021/63-100-64 (osoba za kontakt – Miroslava Kovačević Donevski) . Njihov tim vas čeka sa svim informacijama.

Auto Tehnika DOO

Auto-tehnika DOO se od 1992. godine bavi poslovima tehničkog pregleda, osiguranja i registracije vozila.

Na našem tehničkom pregledu koji se nalazi u Novom Sadu, na Salajci, ulica Raška 19, možete obaviti tehnički pregled vozila do 3,5t najveće dozvoljene mase.

Za članove Unije poslodavaca Vojvodine omogućili smo sledeći popust

– za 1 do 10 vozila popust na uslugu tehničkog pregleda u iznosu od 20 %

– za  više od 10 vozila popust na usluge tehničkog pregleda u iznosu od 25%

U vozni park možete pored vozila koja su registrovana na same firme uključiti i lična vozila, vozila članova porodice i vozila vaših radnika, kako bi popust bio što značajniji.

Takođe vam je za svako vozilo omogućena potpuno besplatna kontrola celog vozila pre samog tehničkog pregleda, kao bi izbegli sitne neispravnosti na samom tehničkom pregledu.

Tehnički pregled – BEZ STRESA.

Kontakt:

Auto-tehnika doo

Raška 19, Novi Sad

Gordana Drageljević

063/8936547

www.auto-tehnika.co.rs

office@auto-tehnika.co.rsVDV MEDIA – Agencija za konsalting i menadžment u medijima – 20% popusta na uslugeVDV MEDIA je osnovana 2018. u Magliću. Misija VDV MEDIA je pružanje podrške u razvoju i inovaciji pristupa u medijima i komunikacijama kroz konsultantske usluge, mentorstvo i edukacije. U našem fokusu je unapređenje medija i informisanja, uz poseban naglasak na manjinske medije, kao i na unapređenje u oblasti komunikacija i pozicioniranja u javnosti posredstvom medija.
Za sve članove UPV ’’VDV MEDIA’’ daje 20% popusta na sledeće usluge:
• Konsultanstke usluge za medije, institucije, organizacije, ustanove i sl. iz oblasti strateškog upravljanja medijima i inovativnih komunikacionih strategija
• Copywriting, izrada sajtova i ostale usluge
• Saradnja sa onlajn medijem Storyteller na slovačkom i srpskom jeziku
• Kursevi, radionice i konsultacije iz oblasti novinarstva, medija i povećanja vidljivosti rada/aktivnosti organizacija/kompanija u medijima i javnosti
• Online kursevi (u pripremi)

Više informacija o našim uslugama možete naći na sajtu VDV MEDIA i onlajn mediju Storyteller.

Kontakt:

 VDV MEDIA
Vladimira Dorčova Valtnerova preduzetnik
Agencija za konsalting i menadžment u medijima Maglić
M. Tita 19a, Maglić
Mob. +38164 33 33 272
Email: info@vdvmediaconsulting.com
info@storyteller.rsInfo Tim Logistika- 15% popusta na usluge poljoprivredno-prehrambene berzeKompanija INFO TIM LOGISTIKA je osnovana u januaru 2009. godine. Sarađujući sa više od 10.000 klijenata, postali smo lider u segmentu tržišnih informacija poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.
Naš tim je sastavni deo komercijale svakog našeg partnera. Mi smo kompanija koja pomaže razvoj svih tržišnih subjekata, neovisno o veličini i obliku organizovanja. Uz pravovremene informacije, bićete sigurni i još uspešniji!

– Bavimo se prijemom, protokom i plasmanom informacija o ponudi i tražnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i kretanja cena na tržištu
– Dostupnost informacija 24h
– Pouzdani smo, jer dajemo tačne i pravovremene informacije klijentima
– Jedina smo berza informacija koja poseduje sertifikat “Excellent SME” izdat od Privredne komore Srbije o pouzdanosti poslovanja, koji označava kompaniju kojoj se veruje
– Pratimo i dostavljamo vam izveštaje o poslovanju tržišnih subjekata, kao i o njihovim bonitetnim sposobnostima informacije o dostupnim/povoljnijim sirovinama, cenama .Klijenti mogu uspešno da planiraju svoje poslovanje, praćenjem domaćih i stranih berzi. Plasiramo informaciju o prodaji proizvoda. Omogućavamo klijentima uvid u stanje i kretanje cena na tržištu.

Vrednosti koje negujemo:

 • Lojalni smo.
 • Radimo sa proverenim i tačnim činjenicama.
 • Brižljivo čuvamo privatnost i poverljivost podataka naših klijenata.
 • Naši klijenti su naši partneri.

Kontakt:
Info Tim Logistika doo
Adresa: Ćirpanova 6/1/18, 21000 Novi Sad
MB: 20813415
PIB: 107488692
Tel: 021/6618-341
E-mail info@info-team.rs
Sajt: www.info-team.rs


TO-NET Novi Sad – popusti na softver, hardver i uslugeKompanija TO-NET iz Novog Sada već 14 godina uspešno razvija i implementira savremena informatička i komunikaciona rešenja i sisteme za unapređenje poslovanja kompanija. O tome svedoči veći broj renomiranih klijenata i partnera iz različitih oblasti poslovanja.

TO-NET svoju viziju i misiju zasniva na posvećenom, inteligentnom i inovativnom rešavanju izazova u poslovanju kompanija različitih delatnosti. Zbog toga, TO-NET uvek želi nove izazove za dalji sopstveni razvoj kroz razvoj, širenje i unapređenje svog asortimana postojećih IKT rešenja, a sve u skladu sa potrebama klijenata.

Kao član „UPV klub“-a, TO-NET snažno podržava program solidarnosti poslodavaca i članovima kluba nudi popust za implementaciju rešenja:

ERViKO – sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa (10% popusta na softver i hardver)

Kontakt:
Milan Vuković
Sentandrejski put 44, Novi Sad
Tel: 021 497 41 44
Mob: 064/82 72 759
E-Mail: milan.vukovic@to-net.rs
www.to-net.rs
Inox Dizajn Ograde – Izrada opreme i enterijera od prohroma“Inox Dizajn” je privatna firma specijalizovana za rad sa nerđajućim čelikom u oblasti enterijera i eksterijera. Postojimo od 1990 god. Iza nas je više od 20 godina rada, iskustva i mnogo zadovoljnih kupaca.
U proizvodnji koristimo nerđajući čelik od dobavljača iz Evrope i za sve ugrađene materijale posedujemo odgovarajuće ateste. Visok kvalitet izrade i garancija na sve naše proizvode, odgovaraju zahtevu savremenog kupca.
“Inox Dizajn” je porodična firma i kao takvi i danas nastupamo na tržištu. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve.

Za članove UPV kluba nudimo popust od 10% na naš asortiman.

“Ne morate biti bolji od drugih, budite samo najbolji što možete”. Duško Radović

Kontakt:
Zorica Rupnjak, vlasnica i direktorica
Bački Maglić 21473, Marka Oreškovića 10
Tel 021/785-203
064/143-59-29
E-mail: inoxdizajn@gmail.com
www.inoxdizajn.com


„Destilerija Petrović“ – Ruma

10% POPUSTA ZA LOGO FIRME NA POKLON PAKETIMA VRHUNSKE RAKIJEUkoliko želite da promovišete svoje preduzeće i svojim poslovnim saradnicima i klijentima poklonite vredan poklon, predlažemo vam mogućnost pakovanja našeg brenda, rakije “A’storia”, u originalnu ambalažu sa logom vašeg preduzeća. Logo je postavljen na prednjoj etiketi na boci i na prednjoj strani kutije (urađen u “zlatotisku”).

U prilogu mejla vam dostavljamo izgled pomenutog.

Cena ovako upakovane rakije je 1500,00 dinara po boci (za članove UPV cena je 1350,00 dinara). Minimalna količina SAMO ZA PRVU PORUDŽBINU je 12 boca (pakovanja su po 6 u zbirnoj kutiji). Kasnije, po potrebi, možete poručiti i manji broj boca.

Zbog bezbednosti u transportu, svu naručenu količinu vam dostavljamo lično i potpuno besplatno.

Posebno napominjemo da se “Destilerija Petrović” bavi proizvodnjom vrhunskih rakija od vilijamovke i dunje, koje su višestruko nagrađivane. Rakije se proizvode u ograničenim serijama i svaka boca je obeležena serijskim brojem i godinom proizvodnje.

Sve informacije o našoj destileriji i rakijama možete pronaći na internet stranici:   www.rakija-astoria.com

Kontakt:
Aleksandar Petrović

ZR “Destilerija Petrović”

22400 Ruma, Svetozara Markovića 20

Tel: +381 22 477 111

Mob: +381 63 521 566

mail: a_storia@yahoo.com
www.rakija-astoria.com


Centar Novih Tehnologija DOODOO Centar Novih Tehnologija je zvanični zastupnik Avast antivirusa za teritoriju Srbije https://www.cnt.rs/avast.php. Takođe se bavimo prodajom računarske i prateće opreme i fiskalnih uređaja proizvođača INT RASTER, servisom i održavanjem računara, projektovanjem i implementacijom računarskih sistema kao i izradom web sajtova. Kod nas, takođe, možete registrovati domen za vaš sajt kao i kupiti hosting pakete http://www.cnt.rs/hosting.php.
Na sve proizvode iz palete Avast antivirusa odobravamo 5% popusta za sve članove Unije Poslodavaca Vojvodine, za registraciju domena i hosting popust je 10%, a za izradu web sajtova odobravamo popust od 20% (cena izrade web sajta varira u zavisnosti od zahteva klijenta i same kompleksnosti izrade). Pozovite nas ako vam treba redovno održavanje računara (radne stanice, serveri) ili administracija mrežnih sistema na mesečnom nivou.

Kontakt:
Vladimir Lalošević
JNA 126, 22400 Ruma
Telefon: 022/490157, 063/457-893
mail: office@cnt.rs
www.cnt.rs


ROAD Human Resources & CommunicationsROAD HR bavi se organizacionom razvojem kompanija i pojedinaca kroz trening i coaching. Od početka rada do danas realizovano je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz ROAD treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno prilagođeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika. Pri njihovom kreiranju uvažavaje se svi izazovi sa kojima se suočavaju kompanije tako da je rad maksimalno prilagođen zahtevima klijenta.

Koriste se savremene metode organizacionog i ličnog razvoja koje uključuju visok stepen angažovanja učesnika treninga, što omogućava najbolje rezultate. Ponosni smo na visok stepen profesionalnosti i istrajnosti u zajedničkom postizanju definisanih ciljeva sa klijenitma. Zbog svega navedenog, verujemo da je jedan od mogućih načina da zadovoljite potrebe za vašim organizacionim razvojem i rastom- saradnja sa ROAD HR.

Treninzi su…

 • Posebno kreirani u skladu sa potrebama i nivoom znanja Vaših zaposlenih,
 • Usklađeni sa Vašom oblasti poslovanja i njenim specifičnostima. Ovo postižemo profesionalnošću i posvećenošću svakom klijentu. Treningu prethodi: analiza potreba, upoznavanje sa kompanijom i učesnicima i nalaženje najboljeg rešenja kroz razgovore i upitnike.
 • Rešavaju na najefikasniji način specifične situacije sa kojima se Vaši zaposleni susreću tokom rada.
 • Inovativni i u skladu sa svetskim trendovima iz ove oblasti sa ciljem da podstaknu korporativne i lične promene kod učesnika, koje će dovesti do veće efikasnosti i boljih rezultata.
 • Fokusirani na rad u manjim grupama koje omogućavaju posvećenost svakom učesniku, maksimalnu motivaciju, efikasnost i uspešnost.
 • Bazirani na korišćenju najsavremenijih metoda učenja koje stalno usavršavamo (NLP, Coaching alati, terapijske tehnike, i mnoge druge…).
 • Naši treninzi su iskustveno provereni uz visok stepen angažovanja učesnika.

Popusti za članove UPV:
5% na jednodnevne i dvodnevne in-house treninge
10% na višednevne (pet i više dana) in-house treninge
10% na business coaching sesije
5% za grupne procene kandidata i zaposlenih

Kontakt:
ROAD HR d.o.o. Novi Sad
t. 021/654-6268
m. 060/394-3286
e. office@road.rs
w. www.road.rs

Copyright © 2020 Unija poslodavaca Vojvodine. Made by CNT